Hetke seisuga oman siis mosset mis minu käes aastas 2008 kevadest.Mossesid olen omanud kokku ligi kaheksat,see siis järjekorras üheksas.Kuigi vahepeal olin mosse teemast mõned aastad eemal siis ikkagi surus see mosse igatsus peale ja nii ta tol hetkel soetatud saigi.
Auto ise oli osalenud mõne aja mosseliigas mis kindlasti hästi ei mõjunud,kere mõlke jne.otast lõpuni täis.Läbisõit oli küll väike ca 38 000km.Mingi väike vigade parandus sai kiirelt tehtud ja nii ta jälle igapäeva,töö kui ka hobi autoks jäi.Midagi erilist pole siiani ette võtnud kui mootoritega jamamised välja arvata.Mootor sellel peal minu käes järjekorras 3-s ja see siis uus tehase mootor milles veidi vankade praaki eemaldatud.
Esimese mootoriga oli väike näpuviga mis sai saatuslikuks ja teine mootor mis sai ajutiselt peale tõstetud sellega sai sõidetud 78 000km kuigi õli surve karteris ja seda korraliku piitsutamisega(kes tahab saab selle omale :D )
Autoga edasised plaanid siiski olemas kuigi aega ja ka raha kulutada suurt pere kõrvalt ei saa.
Enne uut suvist suurt mosseõitu siiski tahaks saada uue värvi alla ja koledalt mõlkis karbid ära vahetada.
Sai küll suur mõtetu jutt,aga eks ma katsun vaikselt teemat edasi arendada siis mis ma olen veel temaga teinud,vahetanud lõhkunud jne.
Veidi ka siis mingisugust pildi materjali ka..

http://fotoalbum.ee/photos/Markko009/sets/672099/
Pole väga pädev piltide otse lisamisega siia :)