IZH 27151-01 Mastermees /
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: IZH 27151 Mastermees BIMBO
Kahevärvilised autod on ägedad
P.S. ülbelt madal on kah ,jõudu
P.S. ülbelt madal on kah ,jõudu
AZLK 2140 ´85a.
Vigursõit 2012,2013,2014,2015,2018 VIIMANE koht!
Vigursõit 2012,2013,2014,2015,2018 VIIMANE koht!
- Mastermees
Suured tänud
- Mastermees
Mainiks ka saladuse ära.Tegemist on pärl mutter kameelioniga.
Mõned halva kvaliteediga kaks pilti
Mõned halva kvaliteediga kaks pilti
njaa kallis lõbu see kameeljon värv.Mastermees kirjutas:Mainiks ka saladuse ära.Tegemist on pärl mutter kameelioniga.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
- Mastermees
Eks se põhimõte seisneb ka natuke selles, et teiste kiusuks.. minu mossel on aga sinu mossel ei olemoskiito kirjutas:njaa kallis lõbu see kameeljon värv.Mastermees kirjutas:Mainiks ka saladuse ära.Tegemist on pärl mutter kameelioniga.
Ei ole siiani kuulnud ka, et kellegil tükikest kameelionit kuskil mossel oleks.
parem siis juba terve auto mitte "tykike"Mastermees kirjutas:Eks se põhimõte seisneb ka natuke selles, et teiste kiusuks.. minu mossel on aga sinu mossel ei olemoskiito kirjutas:njaa kallis lõbu see kameeljon värv.Mastermees kirjutas:Mainiks ka saladuse ära.Tegemist on pärl mutter kameelioniga.
- Mastermees
seda peab vaatama kuida rahakott onSanderV kirjutas:parem siis juba terve auto mitte "tykike"Mastermees kirjutas:Eks se põhimõte seisneb ka natuke selles, et teiste kiusuks.. minu mossel on aga sinu mossel ei olemoskiito kirjutas:njaa kallis lõbu see kameeljon värv.Mastermees kirjutas:Mainiks ka saladuse ära.Tegemist on pärl mutter kameelioniga.
- Mastermees
Nii tere taas foorumlased.
Igasugu mõtteid kogutud ja puhatud.
Ei leia ma omale ei tiibu ega midagi. otsustatud sai 40 nina aga puudu on 408 prillid.
Idee sai näpistatud ühelt vene lehelt.
Kaua mõelda ei olnud. Tõin siis natuke juppe 40ne nina jaoks.. Puudu on põll/prillid mida viirusboy siit foorumsit loovutada võiks ning 1 kõrvalistuja tiib. Uksed sain mõlemad uued. Mis nad nüüd uued aga tugevamad.
Igasugused ilusavärvi teemad viskasin peast minema. ukse servani läheb alaosa matt mustaks. Värv tellitud ja tagasi teed ei ole.
Servast ülevale poole.. natuke ust.. tiiva ülemist serva ja kapotti(kabiini) katab kirsi punane metallik.
Natuke aimu ka El akna süsteemile.Kel nupp nokib jagab ära.
Jätkub
Igasugu mõtteid kogutud ja puhatud.
Ei leia ma omale ei tiibu ega midagi. otsustatud sai 40 nina aga puudu on 408 prillid.
Idee sai näpistatud ühelt vene lehelt.
Kaua mõelda ei olnud. Tõin siis natuke juppe 40ne nina jaoks.. Puudu on põll/prillid mida viirusboy siit foorumsit loovutada võiks ning 1 kõrvalistuja tiib. Uksed sain mõlemad uued. Mis nad nüüd uued aga tugevamad.
Igasugused ilusavärvi teemad viskasin peast minema. ukse servani läheb alaosa matt mustaks. Värv tellitud ja tagasi teed ei ole.
Servast ülevale poole.. natuke ust.. tiiva ülemist serva ja kapotti(kabiini) katab kirsi punane metallik.
Natuke aimu ka El akna süsteemile.Kel nupp nokib jagab ära.
Jätkub
Re: IZH 27151 Mastermees /Old school/
Kas kapoti kinnitamise osas said juba natuke aimu ka? Ja tore et edeneb
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
- Mastermees
Re: IZH 27151 Mastermees /Old school/
Ei saanud. kapotiga on ikka jama. Ei istu need kinnitused.stern100 kirjutas:Kas kapoti kinnitamise osas said juba natuke aimu ka? Ja tore et edeneb