Õhtust!
No pole juba tükk aega millestki kirjutada olnud. Auto on suvel sõitnud. Sõidab ka praegust. Suur au on olnud kasutada suviste sõitude juures veneaegset bensiini,mida siis vaaditäie sain ühelt lugupeetud kodanikult osta. Algul kasutasin seda segamise jaoks ehk siis kallasin vahetevahel 5 liitri kaupa uuele bensiinile sekka. Mida vaesemaks jäin seda suurem oli vana bensiini osakaal.... Lõpuks siis kallasin lausa puhtalt....

Ei häda miskit. Klapid natuke logisevad,kui rohkem pedaali vajutan,see eriti ei häirigi. Siis olen terve suve kräunutanud selle bensiiniga muruniidukit,mis ka rõõmsalt töötas.... Ja üldse kui siis nüüd kellegil veel sellist veneaegset benssu on,võite mulle seda lahkelt pakkuda..
Aga remondi poolelt on asi nukker. Temperatuurikella vahetasin välja,kuna ei töötand. Selleks siis pusisin armatuuri maha ja tagasi läks samamoodi nagu pidi minema. Ukselukke ja hingi sai ka õlitatud kuna kõik oli nii kange. Muud remonti pole aga saanud aega teha. Auto vajaks uut värvkatet,kahjuks ei jõudnud. Suvi lühike ja vihmane,mida sa ikka jõuad. Aga sõita on saanud ja mingeid jamasid pole ka olnud. Sõidan veel praegugi vene kummidega ja ootan lund....
Tagavaraosi olen ka saanud ohtralt. Vist on ustering uus olemas,küljekarbid,kapott,sumpsivärki,igasugu pulki pangedega,nii et ei tea isegi mida olen kokku krahmanud. Keegi vist küsis ka,et kas sõidan veel kakskümmend aastat.....

Aga noh,kokku tuleb jupid korjata,sest kohe-kohe saab suur pidu otsa ja juppidega läheb kasinamaks.