Viimane kord kui sõitmas käisime läks ilma tooreta käima, sõitsime paar tuuri ja siis enam ei käinud üldse ilma tooreta

Tee korda kombi,mis sa põllurallitad,mulle ei meeldi põllurallit sõitaKilla kirjutas:Ei räägi talvest, vaid suvel võtis tunduvalt vähem mosse karbussiga võrreldes. Talvel olen aint paar korda käivitanud. Mina pumpan bensiini ülesse siis annan kaasi paar korda ja annan süüdet, siis ta käima hakkabkiMuidugi mosse mootor on selline et teeb mis tahab.
Viimane kord kui sõitmas käisime läks ilma tooreta käima, sõitsime paar tuuri ja siis enam ei käinud üldse ilma tooreta
Nii palju kui mina asjast aru olen saanud, siis need on sama jämedad ja jäigad kui mosse originaalid, kuid pikemad. Keerde maha võttes pidi sama välja tegema mis mosse omad, nii et ma isiklikult ei näe asjal mõtet. Niva vedrud originaalpikkuses alla olevat vist suht keeruline alla saada ja hakkavad põhja "taguma". Olen ka kuulnud, et volga vedrud sobivad, kuid mis tingimustega ei tea.Filtrimokits kirjutas:niva vedrud lähevad mossele ette? Kui mõned keerud maha võtta, siis jäigemad peaks need ka olema, ainult kas nad sobivad alla?