Ostetud sai see u. aasta tagasi Tartu ligidalt, alguses oli välja valitud üks teine '41 aga selle omanik loobus kriitilisel hetkel müügiplaanist. Masinal on läbisõit u. 91 tuhat. Kere on isegi väga heas korras - läbivat roostet ei ole, veidike roostet on karpide allosas ning kapoti esiotsas mõned täpid. Olen püüdnud masinat heas korras hoida ja võimaluse korral aina paremasse seisu kõpitseda. Näiteks ostuhetkel oli mootori töös igasugu anomaaliaid, tingituna kulunud kontaktidest ja karbussi vigadest. Praeguseks töötab mootor juba enam-vähem hästi, kütusekulu olen saanud alla 7l/100km peale. Viimase tööna sai vahetatud väljalasketoru kollektorist resonaatorini.
Kevade poole on kavas üle vaadata pidurisüsteem (vasak tagumine pidur teistest nõrgem), osta peale uus karbuss (Solex), ning hankida valuveljed.
Üldiselt olen oma mossega väga rahul, selle raha eest on tegu üsna ruumika ja hea juhitavusega autoga. Puudustest - 1.5 mootor on sellise suurusega autole selgelt nõrk. Armatuur nagiseb. Roostele aldis.