Katkine esilaternapirn sai vahetatud ja tundusidki kõik asjad valmis olema ,et....... aga väikese marutamise ajal hakkas piduripedaal kahtlaselt alla vajuma...... endatehtud häda! Tagant piduri regulaatorist kuni voolikuni lühike kõver raudtoru läbi roostetanud ja katki. Õnn oli see,et just kodu ligidal juhtus. Enne suuremat näitust siis. Nüüd saab ka see vahetatud. Torujupi otsimiseks läks pea pool tundi tuhlamist. Aga olemas see on ja täitsa tehase oma. Mitmed poed teevad ka kohapeal vasktorusid nõudmise peale järgi. See ei oleks ka kalliks läinud aga kui on veel kodust võtta,tuleb seda teha.
Olin ühes poes kaasas ja sõber eespool tahtis oma autole uusi torusid........ vana toru oli ees ja natukese aja pärast saigi uued torud. Hiljem sõber tuli minu juurde ja hakkas siin igaks juhuks toru paigaldama....et no minu juures ikka kindlam...... ja ennäe imet torud tehtud lühikesed....2 cm...ja teine veel rohkem... No nii,saad enda nina all petta..... ei osanud ei sõber ega mina kahtlustada,et mees ei mõista mõõta toru pikkust..... no eks ta võttis umbes täpselt....

kuigi õige toru ninaees...... Midagi teha polnud,sõber tegi õõtsa küljes lisakinnituse. Tuleb ikka kontrollida poes,et mida meister ka teinud on ja kui mõõt ei klapi...tuleb uus lasta teha....ja senikaua,kuni õige toru kätte saab.......... Aga ei tasu ju 30 km. sõitu teha,et õiendama minna....

lihtsam on kohandada oludele....