noh nii...
kuu aega pole miskit kirjutanud, pole eriti midagi teha jõudnudki, oma elu oli vaja joone peale sättida ennem.
Peab mainima, et eelmistel piltidel peale manatud läige on nüüdseks jälle minema putkand ja selline poolmatt värvihakatis on alles jäänud.. a noh, see ei sega.
Nüüd on natuke vabama õhkkonnaga töökoht, kus saab ehk natuke rohkem nokitseda vabal ajal - tänane tähelepanek, et varuratas peab veel mõnda aega sõitma, sest rehvid, mis all on, on suht munas kõik ja esisillal aastast 91 lausa..

tagasilla omad ei ole munas, aga ka nende muster ei hiilga varsti enam.
Nüüd oleks soov saada normaalseid 13" rehve, soovitavalt vähe talvisema mustriga.

VÕi on äkki kellelgi päris velgedel midagi... rattad võivad ka suurema tollimõõduga olla, siis lihtsalt keegi saab 4 kilpi omale
mingi päev proovin Mazda alt 16" korra alla istutada või siis mazda 15" plekid, mida ma talveks hoian... Avastasin, et mossele lähevad ka VW-Audi veljed ikkagi suht vaevata alla, kuigi jah, siis peab tegu olema aftermarket veljega.. Igatahes 2010.a A6 18" velg läks alla küll ja mutrid ka takka, aga autot enam ratastele lasta ei saanud, õigemini auto seisab küll, aga sõita ei saa.
Sättisin siis natuke kapotialust ja võtsin ohates hoogu, et tagapidurite kallale minna, aga õnneks sai lõunapause otsa... Süüdet peab ikka veel sättima, ikka on veel natuke hiline... või olen ma ise millestki aru saanud valesti - külmalt paar minutit lasen käia, siis lükkan klapi lahti ja sõitmine on üsna okei, kuigi täna hommikul, ikka kippus teise kambri avamishetkel kinni pooma rämedalt... huvitav, kui panna teine kamber ka koos avanema
Töökaaslasel olla hea korras paak ja amordiring maakodus, lubas millalgi mulle tuua, kui tal meeles püsib...
Esmase asjana üritan ikka seisupiduri pidama saada...
Ahjah, sai siin siis tehtud uus tankimine - paagitäiega 519km läbitud.

Ei teagi, on seda vähe või palju, minu jaoks piisav. Ilmselt oleks saanud veel sõita, sest kütuseseier ikka nõksatas vähe aga pidasin paremaks tankida.. Siksiga sai kunagi neid tankimisi edasi lükatud, kuniks tee ääres istusin.