Tasuta saadud..Kere on enamvähem korralik kuid tagasilda polnud..eelkõige sai mõeldud doonoriks 1976 a mossele..peaaegu kõik jupid mis kõlbasid kasutada on alles ning ootavad enda aega et kasutusse minna
praegu on jäänud veel istmed välja võtta ning siis ootab Kuusakoski.
Iga inimene peab enda risti kandma,kes ei jõua lohistab järel!
teema mõte on tutvustada lugejate mossesid nagu pealkiri on..
eelpool jäi mainimata et inimesed kellel on vaja mosse juppe siis võimalik et ma saan aidata.2140 juppe mul on hulgim..muidugi sõltub juppidest
ja se on ka mosse või siis mitte?
tänan!
Iga inimene peab enda risti kandma,kes ei jõua lohistab järel!
Jah, aga see teema oleks siis võinud varuosade alla minna ju.
See rubriik on sellisete autode kajastamiseks mida ika püütakse elus hoida. Mingis mõttes käib see põllurallikatega ühte patta ja ei oma mingit sisu.
no mis seal vahet, inimene vähemalt tutvustas tema käes olevaid masinaid. Kui kere kuusakoskis,siis võib selle lukkustada ja uue teema teha varuosade alla.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
moskiito kirjutas:no mis seal vahet, inimene vähemalt tutvustas tema käes olevaid masinaid. Kui kere kuusakoskis,siis võib selle lukkustada ja uue teema teha varuosade alla.
Varuosadoonori jutu võib panna põhiauto teemasse. Ma ei näeks küll mõtet hakata serveriruumi raiskama "projektidele" millel nagunii mingit tulevikku pole.