No vahepeal pole midagi juhtunudki. Tegelenud olen rohkem sõitmisega..... Nüüd aga juhtus siis selline lugu,et Viljandimaal suure tormiga kadus kolmeks päevaks vool ära. Selle eest öösel ärgates märkasin,et õues valge..... Mul juba rõõmus meel.et näe,elektrikud polegi meid ää unustanud.... Üllatus oli aga suur,kui märkasin,et hoopis põleb tagurdustuli...... Lausa iseseisvalt. Lõin massi välja ja uuesti põhku......

Hommikul siis vaatan,et voolu järgi pannes põlevad tagurdustulega ka koos pidurituled....... Kuna polnud aega asjaga tegeleda ja kell surus peale,panin linnapoole ajama. Linnas põles siis ainult tagurdustuli. Tuli veel üks sugulane ka ütlema,et kas ma tean juba......... Rahustasin siis mehe maha,et see vool ei tee akule midagi paha.....
No ja siis parklas käigukangiga mängides läks vurr ka tööle.... No täielik anomaalia.... Kojujõudes rohkem jamasid polnud. Arvan,et viga liigniiskes ilmas ja võibolla natuke soola ka saanud..... No kuna tervet asja parandada ei oska,elame näeme.
Ah jaa, tegin tagumise sumpsi hoidmiseks kohalikku tuimestust...... ehk järgmisel korral asjast pilt.