IŽ 2715 1989 WENNAD
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: IŽ 2715 1989 WENNAD
Täpselt nii eest ja tagant on lõigatud välja ja koopa laiendid asemele keevitatud!!
Iž 2715
Kui sul on pukseerimiseks kolmnurka vaja siis küsi julgelt!
- Mastermees
Ai ma olen kade su tagumiste velgede järgi.. ära ei müü? maksaks kalist raha Leidsin kah siin ühe toyota crowni aga ei see ei anna.. ütles, et terve auto pean ära ostma..aga tervet autot küll velgede pärast ostma ei hakka:DWennad kirjutas:Täpselt nii eest ja tagant on lõigatud välja ja koopa laiendid asemele keevitatud!!
- mossejumal
On muidu projekti kallal toimunud ka midagi?
Mastermees kirjutas:Ai ma olen kade su tagumiste velgede järgi.. ära ei müü? maksaks kalist raha Leidsin kah siin ühe toyota crowni aga ei see ei anna.. ütles, et terve auto pean ära ostma..aga tervet autot küll velgede pärast ostma ei hakka:DWennad kirjutas:Täpselt nii eest ja tagant on lõigatud välja ja koopa laiendid asemele keevitatud!!
Siis hea kui saab kedagi kadetaks teha Ei raatsi maha müüja ikka sobivad nagu rusikas silma auku alla:) kas pilte ka sellest toyotast kellel need veljed all?
Iž 2715
Projekti kallal hetkel pole midagi erilist veel midagi teha jõudnud loodab et saab see suvi hakata tegema korralikult ja pühendatada ennast masinalemossejumal kirjutas:On muidu projekti kallal toimunud ka midagi?
Iž 2715
- Mastermees
midagi sellist ehk... loodan, et link avanebWennad kirjutas:Mastermees kirjutas:Ai ma olen kade su tagumiste velgede järgi.. ära ei müü? maksaks kalist raha Leidsin kah siin ühe toyota crowni aga ei see ei anna.. ütles, et terve auto pean ära ostma..aga tervet autot küll velgede pärast ostma ei hakka:DWennad kirjutas:Täpselt nii eest ja tagant on lõigatud välja ja koopa laiendid asemele keevitatud!!
Siis hea kui saab kedagi kadetaks teha Ei raatsi maha müüja ikka sobivad nagu rusikas silma auku alla:) kas pilte ka sellest toyotast kellel need veljed all?
http://www.motors.ee/Default.aspx?page= ... &id=311004