AZLK 2140 1977 kristenprii

Kirjuta oma mossest ja kommenteeri teiste omasid
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:

Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt

Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.

NB! AINULT MOSSED!!!
Vasta
Kasutaja avatar
kristenprii
Postitusi: 61
Liitunud: 22 Apr 2009 14:14
Asukoht: Põltsamaa

Re: AZLK 2140 1977 kristenprii

Postitus Postitas kristenprii »

Vahepeal siis juhtus selline huvitav asi, et salongi soojendusradikas otsustas streikima hakata. Nimelt sai selline pikem ots ette võetud nagu Põltsamaa-Saku-Põltsamaa, ning tagasiteel hakkas korraga ühest radika õhusuunajast jahutusvedelikku pritsima.
Õnneks ei olnud leke nii suur, et kui auto seisma jätsin peatus ka mõne aja pärast leke. Võtsin siis tööristad välja ja hakkasin sigaretisüütaja ja tuhatoosi osa ära kiskuma. Sain selle eest, siis võtsin ka tiiviku osa ära, et näha mis siis leket põhjustab, sest voolikud olid terved. Pilt oli selline, et radikat oli juba varem paigatud, ning see parandatud koht otsustas Audru kandis töölepingu lõpetada. Egas siis muud olnudki, kui ühendasin radika lahti, surusin alumise vooliku kinni, et sealt rohkem välja ei voolaks, ja ühendasin selle üles. Nii sai mõned päevad sõidetud, täna võtsin kätte, panin uue radika ja voolikud, ning kõik taas toimib. :)
Aa, ja ükspäev tuli vanem meesterahvas ligi, tal ka samasugune mosse olnud jaandis mõned piduruvoolikud, tulede lülitid ja mõned vidinad veel- kõik tutikad. Täna panin siis tulede ja armatuurivalgustuse lülitid ka ilusad uued.

Päikest! :beer
Vasta