m401 kirjutas:
Täna saabus kaua oodatud rõõmusõnum. Nimelt on Maanteeametilt tulnud positiivne otsus ümberehitamise avalduse suhtes
mis Sa täpselt ümber ehitad? Mootorivahetus küll, aga kas ka (avaldusel) midagi muud?
muide kerenumbri keevitamise jutuga pöördusin ma 2 nädalat tagasi ühe oma masinaga MNT-sse: viitasin, et keegi on mu '66a masinale keevitanud '74a masina kerenumbri ning ka teh pass räägib sellest '74a masinast. Palusin mu avalduse teh lisa täpsustused aastakäikude erinevusest üle vaadata ning kooskõlastatult minuga korrigeerida registriandmed (võimalikult) õigeks. Allan oli ülalpool selliseid teemasid peljanud - ma ei pelga. Saame näha, kas mu andmete muutmise protsess kujuneb mõistlikuks või mitte. Muidu minu tagasihoidlikus kogemuses ametnikega on nende roll postaktiivne, mitte proaktiivne. Ehk tööülesandeid on vast piisavalt, et tegeleda nendega ning mitte otsida foorumitest endale pehmelt öeldes küsitavat tööalast tegevust.
Kui oleksin ametniku juht ja ta tuleks mingi foorumi-jutuga, siis päriksin, kas olen talle liiga vähe tööd leidnud, et ta seda ise kusagilt väga kaudsetest allikatest (tarbetult ja tööülesannetesse mittepuutuvalt) juurde otsib:
wax kirjutas:
See kerenumbrite keevitamise jutt võiks jääda mitte nii avalikuks, kuna ka ARK ametnikud võivad olla autohuvilised, ning erinevaid autofoorumeid lugeda. Pärast võib lihtsalt jamasid tekkida. Kunagi ei tea.