Vahepeal pole mossega väga tegelenud, ainult vahepeal käima pannud et enam-vähem asja töökorras hoida. Oli nii ajapuudus kui ka sellest tulenevalt motivatsioonikriis. Kuna lambist tuli putitamisetuhin tagasi siis mõistsin et nüüd tuleb tegelema hakata projektiga jälle. Seega pärast väikest ettevalmistust-puhastust sõitsin mosse soojaks ja panin õlid jooksma mootorist-kastist-sillast. Sõjaplaan on selline et lasen mootorist vana õli välja, siis panen uue õli sisse, sõidan jälle natuke aega ringi et õli korralikult ringi käiks ära igalt poolt ning kordan uuesti õlivahetus protseduuri, jättes seekord uue õli sisse jäädavalt. Aga küsimused:
1) õlifiltri otstesse käivad mingisugused kummitihendid (aukude ette)? Kust neid saada võiks, sest mu praegune on täiesti "ära näritud" ning see ei püsi seal augu sees enam.
2) kas kasti valatakse uus õli kuskilt salongist? Ei leidnud külje pealt mingit "punni" kust sisse valada.
3) Mul käib süütelukk suht tühjalt ringi, kuigi ta toimib ja paneb auto käima. Kas see peabki nii olema? Sest tavaliselt autodel millega mina sõitnud ei ole käinud see süütelukk niimoodi tühja, ilma "asteteta"

Õlidest ka: plaan panna mootorisse Lääne õlitootja 10w40 poolsünti ja 80w90 kasti ja silda.