Olen midagi vahepeal valmis jõudnud. Mäda poolraam on vahetatud. Alguses arvasin, et teine poolraam on korras, vaid pindmine rooste. Aga kui hakkasin nühkima siis leidsin ühe pisikese augu. Kruvikeerajaga sorkides leidsin mõne nõrga koha. Õnneks ei olnud terve poolraam ussitanud. Vahetasin ussitanud pleki ära ja nüüd siis poolraamidega korras, loodetavasti. Leidsin, et parem oleks aku alus ära lõigata ja uus ehitada, sest see oli ka suhteliselt mäda koos selle aluse plekiga. Tegin plekist uue ja loodan, et töötab. Võibolla ei tulnud kõige parem, aga enam vähem otse ta sai ja akut hoiab kinni
Tean, tean... ei ole kõige korralikum ja meeletult sirge värk ning keevitus ei ole kohe kindlasti profitasemel. Aga pärast keevitust kargasin, hüppasin ja viskasin 10 saltot keevitatud poolraami peal ja kere ei teinud teist nägugi. Kui minusugust suurt meest juba kannatas, siis peaks ju ideaalis toimima

Peale lastud suvalise värvi eemaldasin väga lihtsalt lahustiga. Kuna lasin ainult ühe kihi, siis lapiga nühkides tuli suht koheselt maha. Terve esiotsa nühkisin enam vähem puhtaks, vähemalt nii palju kui silma jäi ja kui palju viitsimist oli

, ei olnud väga isu metallini välja lihvida. Muidugi roostes kohad lihvisin korralikumalt üle, kuid kus oli ilus värv, matistasin lihtsalt ära. Sai siis selga tõmmatud pruun krunt.
Kuna pirukal ei ole dokumente, veel, siis on mul võimalus värv ära muuta, kuid ei ole suutnud veel välja mõelda, mis värv tuleks. Ilmselt ei hakka kohe üleni ära värvima ja seega mõtisklesin, et jääb võibolla valgeks.

Siit ka mõned pildid tehtud tööst.

https://www.flickr.com/photos/138426639@N08/albums