Vahepeal sain plokikaane lihvija käest kätte. Täitsa õige otsus oli,kaan parasjagu kõver. Viisin kaane klapimeistri juurde tagasi. Nüüd ootan kunas valmis saab.
Väike edasiminek. Põllumehe kaubamajast sai jälle asju tellitud. Klapi juhtpukse hulgim. Kuna tüki hind ainult 0.81 senti siis sai võetud mitu jooksu. Pean mainima,et aastaid tagasi treisin Mosse 412 juhtpukse ümber Perkinsi jaoks... praegu tundub see räige raiskamisena...kuna Mosse juhtpuksid suhteliselt defitsiit. Igaks juhuks sai ka klapilihvimise pastat võetud. Endal siin mingit veneaegset olemas aga liiga peenike. Keegi kuskil kurtis,et osad pastad ei pidanud üldse head olema,endal kokkupuude puudub. Üldse PM. teenindus 5+ võrreldes mõne teise tuntud kauplusega.
Vahepalaks ühes tuntud firma kaupluses kus suur majaesine autodest tühi,peale minu üks klient riiulite vahel ja müüja kiirustab klienti takka,kas võtad või ei võta,temal kiire, vaja kaupa tagaruumi harutama minna.....

Hetkeks tekkis mõte,et huvitav,ma esimest korda selles poes ja...... järsku peaksin teine kord tulema,kui müüjal aega on. See,et ma pisut lobisesin pikemalt,see ei lähe arvesse.....

Ma ei jõua kahjuks maailma parandada,liigitan selle poeskäigu lihtsalt huumorinurka. Aga käiakse ikka selles poes kus sind oodatakse.

Ja võib ju igavene uhke pood olla,reklaamiks kõrge teeninduskultuur.....jne. Aga minu rahakott oli kassa juures pea-aegu lahtiste lõugadega,ei see lugenud...

T.