Martpoiss - Eesti keeles lihtaslt ei ole vastavat terminit kuidas antud autot nimetada saaks. Aga, et sind harida, siin üks väike mõiste sulle: Street rod: a very popular branch of hot rodding. Contrary to the implications of the term hot rod, street rods are a mix of hot rods, custom cars, and modern Detroit cars. Emphasis is on high-quality custom paint jobs, comfortable interiors, and modern engines and running gear.
Antud kellad minu autosse ei sobiks, kuna retro stiili ma sinna ei taha. Kirjutasin ka teises foorumis, et tuleb tänapäevane auto sisu. Antud näidikutel puuduvad ka kõik märgutuled, mida seadus nõuab. Näiteks: suunatulede märgutuli, ohutulede märgutuli, ABS korrasoleku mt, käsipiduri mt, kaugtulede märgutuli... see on, mis praegu meelde tuli. Saaks muidugi kõik lambid eraldi välja tuua... siis on armatuur nagu jõulupuu

Aga enne kui järeldusi tegema hakkad, oota see valmis tulemus ära. Või oled sa selgeltnägija ja tead, kuidas ma valmis sisu endale ette kujutan?
mario - Asi pole selles, et midagi aega peaks võtma. Kui vaja, ehitan seda autot veel 6 aastat, see pole näitaja. Jõudu aga isegi väga vaja
Kui te ainult teaksite, palju neid "soovitajaid" ma 6 aasta jooksul näinud olen. Saaks vist oma 100 autot kõigest sellest kokku panna